Just me, my life and my family . . . .

Höstlovs kul

Publicerad 2012-10-30 15:49:05 i Allmänt

 
Känns som man liksom bör gå på bio med barnen på höstlovet. Speciellt när vädret är skit och det inte är kul att vara utomhus.
 
Det blev iallafall bio och vi kollade på Hotell Transylvanien. Helt ok och rätt kul film.
Jag gillade det. Men sen så gillar jag ju typ alla barn filmer :)
 
 
Eftersom jag ändå är ledig idag passade jag på att slänga in en stek i ugnen som ska stå och gotta sig där ett par timmar. Man får ju passa på att laga sån mat när det finns tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

☆ Kvinna ☆ Mamma ☆ Nästan fru ( om man nu kan nästan vara en fru) ☆ 3 barn födda -97, -02, -06 ☆ Stora syster ☆ Villa ☆ Shopping galen ☆ Louis Vuitton beroende ☆ Behöver alltid nya skor . . . man kan inte ha för många i garderoben likaså väskor ☆ Prylgalen och är beroende av allt som har ett äpple på sig. Känner mig vilsen utan min iphone. ☆ Född 73 - så nya mottot är 40 är det nya 20. Men nej jag har absolut ingen åldersnoja. ☆ Matgalen ☆ Godis galen ☆ Tårt galen ☆ Sockerberoende ☆ Tränar (periodare) ☆ Värdelös på trädgårdsarbete och inredning, hittar liksom inte den röda tråden. ☆ Älskar att resa, speciellt till Thailand. ☆ Vill du kontakta mig: sandra_105@hotmail.com ☆ Instagram:sandrahos

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela