Just me, my life and my family . . . .

Kommentarer

Postat av: Filippa

Publicerad 2011-07-10 00:19:40

Härlig blogg du har med mycket inspirationstips ;)

Gillar också Lexington och batikklänningen är superfin, fast jag hade helst velat ha den i bommulstrikå. Såg också i ett av dina tidigare inlägg om "pulver bea", jag gör heller inte min beasås själv men måste bara tipsa dig om en bättre variant Lomanders den röda burken http://www.lohmanders.se/, leta efter den och testa du kommer inte att bli besviken ;)Nu njuter vi vidare av solen på semestern ;)

Kram F

Postat av: Sandra

Publicerad 2011-07-10 10:09:08

Tack Filippa !Kul att du gillar min blogg.

Ja men lohmanders är ett måste när vi käkar grillat men till just pommes och lövbiff ska det vara pulver bea ;)Ha det bra !!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

☆ Kvinna ☆ Mamma ☆ Nästan fru ( om man nu kan nästan vara en fru) ☆ 3 barn födda -97, -02, -06 ☆ Stora syster ☆ Villa ☆ Shopping galen ☆ Louis Vuitton beroende ☆ Behöver alltid nya skor . . . man kan inte ha för många i garderoben likaså väskor ☆ Prylgalen och är beroende av allt som har ett äpple på sig. Känner mig vilsen utan min iphone. ☆ Född 73 - så nya mottot är 40 är det nya 20. Men nej jag har absolut ingen åldersnoja. ☆ Matgalen ☆ Godis galen ☆ Tårt galen ☆ Sockerberoende ☆ Tränar (periodare) ☆ Värdelös på trädgårdsarbete och inredning, hittar liksom inte den röda tråden. ☆ Älskar att resa, speciellt till Thailand. ☆ Vill du kontakta mig: sandra_105@hotmail.com ☆ Instagram:sandrahos

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela