Just me, my life and my family . . . .

Kärleksresa

Publicerad 2011-07-14 19:22:00 i Allmänt







Vi kan inte bestämma oss. . . . .
kollar resa till mig och mannen till i augusti. En weekend nånstans.
Men vart ??
Italien ?
Spanien ?
Frankrike ?
New York ? Kanske lite för långt att åka om man bara ska vara borta en kortis.

Vill ha lite av allt möjligt . . .  sevärdheter . . . . stad . . . butiker . . . .  strand . . . .



Vart skulle du resa om du fick välja vart du ville med din käresta ?

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2011-07-15 00:16:24

Mina föräldrars sommarhus i spanien är underbart, annars har jag alltid velat åka till Italien med jesper, har aldrig varit där:)

Postat av: Myggan

Publicerad 2011-07-15 11:38:47

Puerto Banus med alla snygga bilar och båtar och en hel del kändis spotting längs hamnen eller Barcelona med sin fina arkitektur och blandningen av strand och shopping.

Fast egentligen så spelar det inte så stor roll, bara man är med sin älskling och får rå om varandra. Vi ska härja i Halmstad ett par dagar för att få lite "semester". Hoppas att ni får trevligt

Postat av: sandra

Publicerad 2011-07-15 13:16:52

Faktiskt så har marbella varit uppe och finns på listan Var där för typ 12 år sen vilket var ett tag sen. Barca älskar jag och R har aldrig varit där så det är oxå på listan. Svårt att bestämma sig !!



Hoppas att ni får trevligt i halmstad . . . där är det nästan som utlands feeling tycker jag med den fina stranden-

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

☆ Kvinna ☆ Mamma ☆ Nästan fru ( om man nu kan nästan vara en fru) ☆ 3 barn födda -97, -02, -06 ☆ Stora syster ☆ Villa ☆ Shopping galen ☆ Louis Vuitton beroende ☆ Behöver alltid nya skor . . . man kan inte ha för många i garderoben likaså väskor ☆ Prylgalen och är beroende av allt som har ett äpple på sig. Känner mig vilsen utan min iphone. ☆ Född 73 - så nya mottot är 40 är det nya 20. Men nej jag har absolut ingen åldersnoja. ☆ Matgalen ☆ Godis galen ☆ Tårt galen ☆ Sockerberoende ☆ Tränar (periodare) ☆ Värdelös på trädgårdsarbete och inredning, hittar liksom inte den röda tråden. ☆ Älskar att resa, speciellt till Thailand. ☆ Vill du kontakta mig: sandra_105@hotmail.com ☆ Instagram:sandrahos

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela