Just me, my life and my family . . . .

Händer för tillfället inget nytt ....

Publicerad 2007-02-23 21:37:57 i Allmänt

Eller jo vi har ju faktiskt beställt vårt hus nu. Äntligen ! Det kommer någon gång i juni och sen tar det ungefär 4 månader att färdigställa det. Så förhoppningsvis blir det inflyttning i september. Hoppas att vi kommer få dagis plats där annars blir det ännu mer pendling. Fattar inte hur jag ska hinna arbeta när jag måste pendla hit och dit runt hela stockholm.
Ringde Huddinge kommun och ville höra lite hur det såg ut om platserne till hösten. Jooo du sa hon det ser mörkt ut. Kanske till hösten 2008. 2008 !!!!!!! Är ni inte kloka !!!! Det går ju inte. Så nu står Kian i kö till Månz dagis här istan oxå. Där är han ju iallafall garanterad en plats.
Enzo han ska jag drilla. Han kommer att få lära sig att ta färjan och sen bussen till skolan och tillbaka. Det borde han ju klara. För att komma till färjan behöver man ta 2 olika bussar. Kanske kan bli krångligt men vi får se hur det funkar och hur han känner inför det.

Men jag hoppas så att både Månz och Kian får plats på dagiset i Glömsta. Håll tummarna där ute för oss !!!!

Vi planerar även en liten semester till Thailand i april. Ska ju bli så skönt ! Ronnie har inte hunnit förbi resebyrån än så jag hoppas att det finns biljetter kvar.
Den här gången ska vi bara bo på hotell med stor pool och nära till stranden. Så just nu spanar jag in alla hotell siter. Man blir ju helt salig när man ser alla dessa paradis bilder. Men snart är vi där.................

Nästa vecka är det sportlov så det blir till att börja planera veckan eftersom Enzo är här. Och jag pallar inte köra till fritids varje dag.
Men Månz får nog gå på dagis nån dag ändå.
Vad kan man göra på sportlovet ???
Funderade att åka till Kungsberget tror jag det var med Camilla och barnen. Men liiiiite jobbigt att släpa med Kian då. Vem ska då försöka hålla uppe Månz och Enzo på benen som aldrig stått på ett par skidor. Kan ju knappt själv stå på ett par skidor.
* Rum för barn på Kulturhuset kanske vi testar.
* Lekslottet funkar alltid.
* Åka till Lida och åka pulka och grilla korv.
* Gå på museum

Ja vi får se vad vi hittar på.


image199

Ur barnamun....

Publicerad 2007-02-15 12:18:31 i Allmänt

och då från Månz kära mun....


Häromdagen när vi vaknade och hade sovit lite längre så kom Månz upp och sträckte på sig.
Gäspade och tog sina händer över rumpan och utbrister aj aj jag har fått hjärnskakning i rumpan.

Lite sen 1 års kontroll ....

Publicerad 2007-02-13 18:04:28 i Allmänt

Idag var vi på BVC och pratade lite om Kians hemska matvanor. Hon hade tyvärr inga bra tips än att fortsätta med att ge favorit rätter till honom. Varje dag är en hemsk kamp med skrik och gråt. Jag måste nästan tvinga i honom första skeden. Efter det så gapar han efter mer. Men så fort han ser att jag kommer med en tallrik mat så skriker han. Det är jätte jobbigt.
Även om jag lägger fram lite plockmat framför honom så vägrar han äta. Vad ska man göra ??
Kians favoriter just nu :
* Pommes frites han fick smaka på senaste mc donalds besöket och han skrek av ilska när han inte fick mer.
* Fiskbullar i hummer sås (hur han kan gilla det vet jag inte )
* Pannkakor
* Bananer
 Ja det var väl typ allt.

Hans vikt hade inte ökat så mycket men han följde fortfarande sin kurva vilket var bra.
Vikt: 10,6 kg
Längd: 77 cm (men jag tror det blev lite fel för jag tyckte han låg lite konstigt)

Sen fick han även en spruta i låret. Men han var så duktig sa inte ett ljud.

Om några veckor ska vi tillbaka för ett TBC test och sen efter det en TBC spruta till både Kian och Månz.

Finns det någon som kan vela så är det jag...

Publicerad 2007-02-13 17:56:19 i Allmänt

Kan inte bestämma mig för vad jag ska göra. Sälja min vagn och köpa en ny .......

Vill isåfall köpa denna ....

Fast idag var jag och klämde lite på denna vagn och blev jätte besviken. Den är ju jätte lång om man jämför med den jag har nu. Vad jag vill ha är ju en så minimal vagn som möjligt.

Ält ält ......

Så nu har jag istället bokat ett denim tyg till vagnen. Då känns det ju nästan som en ny vagn. Fast tyget kommer inte förräns i mars.

Vilka problem man har va ??!!

I helgen åkte vi till strängnäs..

Publicerad 2007-02-06 11:14:59 i Allmänt

och hälsade på familjen Ilic. Vi hade tagit med alla fyrhjulingar (3) och Månz utrustning.

Eftersom att dom bor på en stor gård med hästar så fick vi låna en liten liten häst. Så vi började med att låta Månz rida och han sken som en sol där uppe på hästen. Han skrittade t.om tror att det heter så när dom springer lite ......

(bild kommer snart)

Sen tog alla grabbar varsin fyrhjuling och drog ut i skogen. Månz hade sagt till Ronnie efter att dom kört på e skogsväg i ca 8 km :- Pappa jag älskar det här !!
Roligt!!  Dom körde jätte länge och när dom kom tillbaka var dom lyckliga men trötta. Både Månz och Toni hade ont i sina tummar efter att ha gasat.

(bilder kommer snart)

Enzo och Bella satt hemma framför tv:n och datan. Ovanligt !!!!!

På kvällen åt vi god middag och kollade på melodifestivalen. Vilka usla bidrag !!! Bort med Christer Björkman !!! Tommy Nilsson kom med iallafall annars hade det varit skandal.

På söndagen tog dom en kort tur och då följde även Enzo med. Han är lite lat. Frågar man honom om han ska med svarar han nej att han inte vill. Så man får nästan tvinga på han kläderna och säga nu ska du ut och köra.
Ja men när han väl sitter där då tycker han ju att det är jätte roligt och vill inte kliva av.

Vi pratade oxå om att vi alla skulle åka tillsammans till Thailand i vår. Det vore ju både härligt och roligt.
Kollade på bilderna från det hus vi bott i och alla vart ju helt sålda. Vi måste dit igen nuuuu !!!!!! Shoppa, sola och bada !!!!!!

Vi pratade oxå om vårt "hus" och Vlado (tack) fick Ronnie att se allt i ett annat ljus. Så nu jäklar lär det väl sättas igång så fort som möjligt. Ni vill inte veta hur mycket ränta som vi suttit och betalat varje månad för tomten i 2 år. Fast när man är som Ronnie och har tusen järn i elden så blir det såhär nått får sättas på andra plats. Vi har ju inte haft panik med huset eftersom vi bor ju trotts allt helt OK nu men när man ser på alla pengar som bara kastas i sjön ja då ser det annorlunda ut.
 Men jag hoppas att vi skyndar på lite så det iallafall blir inflyttning i augusti. Då får man iallafall slutet på sommaren i huset.

*harkel harkel*

Publicerad 2007-02-01 16:48:08 i Allmänt

Ja jag har ju visst glömt en dag ....................(ang Tinas kommentar)

Jag skulle ju skriva om Månz kalas den 20:e på Lekslottet bl.a ..........

Det kanske blir lite tokigt att skriva om den så här i efter hand men gör det ändå.

Den 20:e hade Månz barnkalas på Lekslottet. Dom som kom var Hampus, Linnea, Lois, Amanda, Julia, Toni, Nike, Fabian, Hugo o så självklart var ju Enzo och Kian oxå där.
Alla föräldrar kom med oxå vilket var väldigt trevligt för oss vuxna.
Månz hade fått "Fängelsehålan" som kalas rum. Där hängde lite skelett och spindelnät. Barnen började med att bara leka. På Lekslottet är det gott om plats och dom sprang sig svettiga. Sen serverades det korv med bröd, saft och glass och ännu mer lek.

Sen hade vi paket öppning och Månz fick många fina saker:
En svävare
Radiostyrd bil
Agent väska med tillbehör
Cowboy hatt med pistol
Sifferskrivbok
Skiv saga
Halsband
100 kr
T-shirt
Sjörövarskepp

Sen kom den stora presenten ..... fyrhjulingen och all utrustning till den. Men då vart det lite för mycket. Alla satt och titta och Månz visste inte vad han skulle göra.
Men nu i efterhans så bara älskar han sin fyrhjuling och vill åka på den varje dag.

Efter kalaset åkte vi vidare till ett annat. Zandra hade sitt 13 års party i Folketshus i Segersjö.
Vi hade jätte trevligt och sjöng en massa karaoke. JAg som aldrig sjunger ställde mig upp o sjöng "en sån karl" med Linda. Vi kom på tredje plats och fick pris. Doftljus som luktar  jätte gott !!

Sen hade Zandra en frågetävling om sig själv o då kom jag oxå på tredje plats och vann en bok om örter.

Ronnie ställde sig upp o sjöng lite karaoke. Månz fick en konstig min och gömde sig bakom mig och sa vaaad han skriiiiker mamma !!!

Tyvärr så började det snöa något helt otroligt så Ronnie blev tvungen att åka ut och snöröja. Trist !! Både vi vuxna och barn lekte och hade kul. Vi körde dansstopp och Enzo vann ett rökelse set som han valde själv.
Sen lekte vi hela havet stormar tror jag det heter då man ska försöka hinna sätta sig på en stol. Jätte kul!!!
Limbo tävlingen hoppade jag jag är så usel. Med Jeanette är ju super duktig !!! Hur långt bak med ryggen kan hon gå egentligen ???!!!!
Vann gjorde både Ida och Linnea men Månz och Hampus kom på delad andra plats och vann stora chokladgrodor.
'
Maten var underbart god en kycklinggryta med smak av thailand :)
Zandra hade även gjort en stor jätte fin prinsesstårta med turkos/blå marsipan.
Sååå gott !!

Vid 22 åkte vi hem för då hade Kian fortfarande inte somnat. Bara en timme mellan båda kalasen så ni kan ju tänka er hur trött han var.

En riktigt rolig dag med kalas hela dagen !!!!! Ge mig mer sånna dagar tack !!!!

Om

Min profilbild

Sandra

☆ Kvinna ☆ Mamma ☆ Nästan fru ( om man nu kan nästan vara en fru) ☆ 3 barn födda -97, -02, -06 ☆ Stora syster ☆ Villa ☆ Shopping galen ☆ Louis Vuitton beroende ☆ Behöver alltid nya skor . . . man kan inte ha för många i garderoben likaså väskor ☆ Prylgalen och är beroende av allt som har ett äpple på sig. Känner mig vilsen utan min iphone. ☆ Född 73 - så nya mottot är 40 är det nya 20. Men nej jag har absolut ingen åldersnoja. ☆ Matgalen ☆ Godis galen ☆ Tårt galen ☆ Sockerberoende ☆ Tränar (periodare) ☆ Värdelös på trädgårdsarbete och inredning, hittar liksom inte den röda tråden. ☆ Älskar att resa, speciellt till Thailand. ☆ Vill du kontakta mig: sandra_105@hotmail.com ☆ Instagram:sandrahos

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela