Just me, my life and my family . . . .

Det tar så lång tid............

Publicerad 2006-10-29 07:11:06 i Allmänt

att ladda upp bilder och mitt tålamod tog slut. Men dessa hann jag med att få upp iallafall.

                                                   Äntligen så kan jag surfa på internet.....

Publicerad 2006-10-28 19:13:57 i Allmänt

I vårt egna hus !!!!!! Helt underbart men det går seeeeeeegt eftersom jag surfar genom min mobiltelefon på datorn.

Inte så mycket mer händer här än sist jag skrev.
Vädret är riktigt bra nu inte ens regn på nätterna, luften är hetare och solen står alltid i zenit typ.

Jag, Månz och Kian åker oftast och badar i ett område nära oss som heter Land & Houses ( har säkert skrivit om det förr. Det är iallafall ett riktigt fint bostads område med en gemensamhets anläggning som är riktigt bra. På området finns restaurang, massage, stor basketboll/badminton hall, gym och sen den stora poolen. Sen utsikten är helt underbar med en sjö i anslutning till området.
Ja där är vi iallafall i stort sett varje dag.
Barnen här i thailand har precis haft en månads lov så nu är det typ bara vi på hela området som är där och badar.

Kian älskar att sitta på poolkanten och så ska jag räkna till tre. Då blundar han, ler och kniper ihop hela kroppen och faller ner i vattnet i min famn såklart. Han älskar det!!!!!!
Månz älskar oxå att falla i vattnet speciellt från hög höjd och utan att jag tar emot såklart. Månz dyker o gör volter om vartannat och simmar fram o tillbaka helt själv i poolen.

Tiden går fort nu och snart åker vi hem. Ska bli jätte skönt att få komma hem och få göra saker som JAG vill göra. Träna när JAG vill, sitta vid datorn när JAG vill, träffa vänner och familj ska framförallt bli roligt. Men allra mest så ska det bli roligt att få komma hem till Enzo.

Men jag kommer även att sakna allt det här som vi har här i thailand. Kommer bli en chock att komma hem, vädret - kallt, matlagningen då vem ska laga maten. Här är det så enkelt att bara gå ut och äta så fort man är hungrig. Här kan man det för att det är så billigt.
Fast det kanske blir kul att få börja laga mat igen.....................

svammel svammel............ är bara så glad över att jag äntligen kan surfa.

Ska försöka lägga upp lite bilder om uppkopplingen tillåter det.

kram

Smet och satte mig pa ett internethak....

Publicerad 2006-10-17 13:50:27 i Allmänt

Fortfarande inget internet i huset. Helt otroligt !!!!! Tar ungefar 2 manader sa ja det kommer ju inte handa under denna tid alltsa.
Sa ni far sta ut med att inte alla tecken finns.
Manga har sakert trottnat pa att kika in pa bloggen eftersom det aldrig skrivs natt nytt. Tyvarr blir det heller inga bilder.

Enzo har iallafall akt hem, resan gick bra och han slapp resa sjalv. Vi saknar honom jatte mycket !!!!!!

Vad mer har hant......... en hel del .......

Kian kan saga mamma och pappa. Fast nar han sager mamma later det mest som ett klagande medans pappa ar natt roligt.
Han har fortfarande inte fattat det dar med att krypa. Han forsoker men det slutar med skrik for att det inte gar.

Vadret ar helt ok battre an vad det brukar vara vid denna tid. Men ibland vaknar vi av varsta monsun regnet kanns som om man kommer regna bort eller att hus taket ska rasa av allt regn.
Men oftast ar det fint och hemskt varmt.
Borjar nastan trottna pa att ga och bada............ men bara nastan........

Var granne dar vi bor har ett djur som later sa dagarna i enda, var tvungen att for nagra dagar sedan ga ut o se efter vad det var som lat sa................. en otroligt liten kattunge, den var sa liten o mager. Pojken i huset springer runt med katten i handen som om det vore en leksak o mamman bara ler.
Ska ta katten i fran dom nan dag har jag planerat............... tyvarr kommer jag bli avslojad direkt eftersom den jamar sa hogt.

Pa ett kopcentrum (Big C) dar kan man kopa hundar. Dar sitter en helt bedarande sot mops for 12000 bath alltsa knappt 2000 svenska kronor. JAG VILL HA!!!!! Manz fragade Ronnie haromdagen om inte tomten kunde komma med den dar sota hunden.
Vi maste kopa den, vad hander med den om ingen koper den..............

Vi har bestamt hemresa nu iallafall vi landar i stockholm den 7 november. Vi borjar nog alla sakna hem lite grann.

Vad ska jag mer skriva........ kanner mig stressad eftersom Ronnie snart ska ivag pa fotbollstraning och han har alla barn just nu.

Manz han har lart sig att simma. Han dyker aven fran ganska hog hojd rakt ner i vattnet. Helt otroligt duktig!!! Men han har ju haft tid o ovat typ varje dag.
Han provade aven pa att gora en bakot volt vilket lyckades.........
Riktigt duktig!!!
Han raknar till 5 pa thai o sager enstaka ord pa thai likasa pa engelska. Han har skaffat sig ett par kompisar och det funkar bra fast dom inte talar samma sprak.

Klockan tickar o jag maste rusa.

kram pa er alla!!!!

Om

Min profilbild

Sandra

☆ Kvinna ☆ Mamma ☆ Nästan fru ( om man nu kan nästan vara en fru) ☆ 3 barn födda -97, -02, -06 ☆ Stora syster ☆ Villa ☆ Shopping galen ☆ Louis Vuitton beroende ☆ Behöver alltid nya skor . . . man kan inte ha för många i garderoben likaså väskor ☆ Prylgalen och är beroende av allt som har ett äpple på sig. Känner mig vilsen utan min iphone. ☆ Född 73 - så nya mottot är 40 är det nya 20. Men nej jag har absolut ingen åldersnoja. ☆ Matgalen ☆ Godis galen ☆ Tårt galen ☆ Sockerberoende ☆ Tränar (periodare) ☆ Värdelös på trädgårdsarbete och inredning, hittar liksom inte den röda tråden. ☆ Älskar att resa, speciellt till Thailand. ☆ Vill du kontakta mig: sandra_105@hotmail.com ☆ Instagram:sandrahos

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela