Just me, my life and my family . . . .

Tiden går .....

Publicerad 2006-12-22 21:26:08 i Allmänt

Trodde att det skulle bli lugnt såhär innan jul eftersom typ nästan alla klappar redan har köpts i thailand. Men näääää har haft fullt upp.
Ronnie har även han haft fullt upp med nya anställda på firman, huset som ska byggas och grunden som ska läggas m.m.

Hela hösten försvann i o med att vi var i thailand så tiden mot jul har bara sprungit ikapp oss.
Lucia har vi firat på dagis. Månz ville för en gång skull vara stjärngosse, jätte roligt. Annars har han ju alltid varit tomte eller pepparkaksgubbe.
Men han var så fin när han stod där i sin strut och höll upp sin stjärna. Han gillade att vara stjärngosse bara för att då var det han som bestämde över alla stjärnor.

Enzo har blivit så stor nu så i 3.an har dom inget luciatåg utan kollar bara på när dom i nian har det.


Kian växer och lär sig nya saker nästan varje dag. Ibland ställer han sig upp släpper taget och övar att hålla balansen. Man märker att han tycker att det är spännande att han kan stå själv.
Just nu är Ronnie på julbord med firman. Själv har jag gjort en Jansson som var ämnad att äta på julafton. Tyvärr så var jag tvungen att smaka lite så jag får göra en ny  imorgon. O då får jag ta lite mindre ansjovis på den...........
Skinkan ligger även i ugnen o ska griljeras. Så snart blir det skinkmacka på julknäcke med västervikssenap o ett glas julmust.

Nu är julen här !!!!!!!!

Fast tyvärr har jag noll julkänsla, ingen snööööööö där ute. 

Om

Min profilbild

Sandra

☆ Kvinna ☆ Mamma ☆ Nästan fru ( om man nu kan nästan vara en fru) ☆ 3 barn födda -97, -02, -06 ☆ Stora syster ☆ Villa ☆ Shopping galen ☆ Louis Vuitton beroende ☆ Behöver alltid nya skor . . . man kan inte ha för många i garderoben likaså väskor ☆ Prylgalen och är beroende av allt som har ett äpple på sig. Känner mig vilsen utan min iphone. ☆ Född 73 - så nya mottot är 40 är det nya 20. Men nej jag har absolut ingen åldersnoja. ☆ Matgalen ☆ Godis galen ☆ Tårt galen ☆ Sockerberoende ☆ Tränar (periodare) ☆ Värdelös på trädgårdsarbete och inredning, hittar liksom inte den röda tråden. ☆ Älskar att resa, speciellt till Thailand. ☆ Vill du kontakta mig: sandra_105@hotmail.com ☆ Instagram:sandrahos

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela