Just me, my life and my family . . . .

Oj så fort det går.........

Publicerad 2006-08-09 19:24:58 i Allmänt

Kian har lärt sig sitta och sitter stadigt nu. Men krypa näää det vill han inte ens försöka sig på. Fast visst lite kan han............. han är jätte duktig på att åla sig bakåt. Samma sak med gåstolen han är jätte duktig på att gå med den .... bakåt.
Vilket är väldigt frustrerande för honom eftersom han kommer längre ifrån föremålet han vill nå :)

       


Sen så vill jag ju visa min schyssta ring sjal som jag skaffat. En huggababy. Trodde väl aldrig jag skulle skaffa en men se det har jag.
Jätte skön att bära på höften o perfekt när man har en kille som ofta vill bli buren. Lite varm är den dock eftersom den är vadderad.

Vi tog en liten sväng.....

Publicerad 2006-08-09 19:12:10 i Allmänt

Äntligen så kunde hela familjen ta en liten semester tillsammans.
Så i början på augusti så hyrde vi en husvagn som stod på Hammarsbadet i Gamleby (Västervik). Kanon fint läge!!!!  Vi hade ca 15 meter ner till stranden så barnen badade i stort sett hela tiden.

Men vi åkte även runt och kollade in Ronnies smultronställen från när han var liten. Bl a så hälsade vi på i "torpet" i Marsgölehult (stavning?) där fick barnen hälsa på kalvar som bara var en vecka gamla.
Men framförallt så träffade vi farfar som bor där nere, vilket var jätte kul. Det var även första gången som han såg Kian.

     

   Farfar !!!!

  Pappa stanna till i Solstadström och drog en 7 kilos gädda.

  Månz vid Ronnies barndoms badställe

   Så här såg vår utsikt ut från husvagnen.

 

Om

Min profilbild

Sandra

☆ Kvinna ☆ Mamma ☆ Nästan fru ( om man nu kan nästan vara en fru) ☆ 3 barn födda -97, -02, -06 ☆ Stora syster ☆ Villa ☆ Shopping galen ☆ Louis Vuitton beroende ☆ Behöver alltid nya skor . . . man kan inte ha för många i garderoben likaså väskor ☆ Prylgalen och är beroende av allt som har ett äpple på sig. Känner mig vilsen utan min iphone. ☆ Född 73 - så nya mottot är 40 är det nya 20. Men nej jag har absolut ingen åldersnoja. ☆ Matgalen ☆ Godis galen ☆ Tårt galen ☆ Sockerberoende ☆ Tränar (periodare) ☆ Värdelös på trädgårdsarbete och inredning, hittar liksom inte den röda tråden. ☆ Älskar att resa, speciellt till Thailand. ☆ Vill du kontakta mig: sandra_105@hotmail.com ☆ Instagram:sandrahos

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela